Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ δυο νεαρών αδελφών

Παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ δυο νεαρών αδελφών μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Αγρίνιο, όταν διαπληκτίστηκαν λόγω διαφορών που είχαν και ο ένας πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο από τον εξώστη για να εκφοβίσει τον άλλο!

Ο καυγάς που είχαν οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 26 χρόνων για άγνωστη αιτία, πήρε απρόβλεπτη εξέλιξη το απόγευμα της Τετάρτης. Ο 27χρονος μπήκε στο σπίτι, πήρε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβόλησε στον αέρα μπροστά στον 26χρονο αδελφό του ο οποίος είχε μείνει στην αυλή, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.

Οι γείτονες των δύο αδελφών ενημέρωσαν την Αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι κατέσχεσαν το επίμαχο κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια και πέρασαν χειροπέδες στον «πιστολέρο».

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι πρόθεσή του ήταν να φοβίσει τον αδελφό του, αλλά το όπλο εκπυρσοκρότησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook