Ο 57χρονος άνδρας συνελήφθη όταν προχώρησε σε άσκοπους πυροβολισμούς ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν περίπου 300 σφαίρες και δύο πιστόλια.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς ένας 57χρονος , κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στην οικία του 57χρονου, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην εν λόγω οικία και σε περιβάλλοντες χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, 303 φυσίγγια διαφόρων τύπων και  διαμετρημάτων 54 κάλυκες και ένα μαχαίρι 

Η προανάκριση διενεργείται από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook