Ο κ. Δήμας κατέθεσε πρόταση για την αρωγή και τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ως συνδιοργανώτρια αρχή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων της Άρσης Βαρών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, ο χρυσός ολυμπιονίκης αθλητής της άρσης βαρών, κ. Πύρρος Δήμας, συνοδευόμενος από τον κ. Γιάννη Γέροντα, Ομοσπονδιακό Προπονητή Κρήτη Άρσης Βαρών, και τον κ. Βασίλη Ρεμπέλη, Συντονιστή Εθνικών Ομάδων Άρσης Βαρών. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χανίων, κ. Στέλιος Μηχαηλάκης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ο κ. Δήμας κατέθεσε πρόταση για την αρωγή και τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ως συνδιοργανώτρια αρχή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων της Άρσης Βαρών που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2020 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισσού στα Χανιά, με τη συμμετοχή περίπου 150 αθλητών απ’όλη την Ελλάδα. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων να είναι συνδιοργανώτρια στην παραπάνω αθλητική διοργάνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook