Συνάντηση της Συντονίστριας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρίας Κοζυράκη  με το νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νικόλαο Συριγωνάκη.

Συνάντηση με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης είχε σήμερα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νικόλαος Συριγωνάκης, πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Στη συνάντηση συμμετείχαν  επίσης η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της ΑΔΚ, Μαρία Αμανάκη και η Γενική Διευθύντρια Χωροταξικής & Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΑΔΚ, Ευφροσύνη Τσαγκαράκη – Μαυράκη. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συζητήθηκαν κυρίως θέματα συνεργασίας των δύο Φορέων και άσκησης αρμοδιοτήτων σε τομείς όπως η διαχείριση των φυσικών πόρων σε επίπεδο Κρήτης, το περιβάλλον και οι υποδομές, ζητήματα περιφερειακής ανάπτυξης και τοπικής αυτοδιοίκησης, εφαρμογής θεσμικών εργαλείων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Η Συντονίστρια ευχήθηκε στο νέο Αντιπεριφερειπάρχη καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του διαβεβαιώνοντάς τον ότι η  αποτελεσματική μέχρι σήμερα συνεργασία της κρατικής με την αιρετή Περιφέρεια θα συνεχισθεί απρόσκοπτα για το κοινό καλό των κατοίκων της Κρήτης και την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του νησιού.