Για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις της πραλίνας

Υλικά

1 κουβερτούρα πραλίνα 170 γρ.
100 ml κρέμα γάλακτος
20 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

  • Κόψτε την πραλίνα σε κομματάκια και λιώστε την μέσα στην κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί, σε χαμηλή φωτιά.
  • Προσθέστε το βούτυρο και ανακατεύετε συνεχώς για να μην σας κολλήσει.
  • Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες.
  • Απολαύστε χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook