Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων - “10 Χρόνια θηλάΖΟΥΜΕ!”

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 10ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Για τα Χανιά την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα Χανιά: Φίλοι και Υποστηρικτές Μητρικού Θηλασμού (www.facebook.com/groups/chaniathilasmos/) και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ.μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Σε αυτή τη γιορτή δίνεται η αφορμή σε μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχοςείναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Οι διοργανωτές περιμένουν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, όλους εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.  

Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν και οι μικροί φίλοι! Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούν οι παρευρισκόμενοι από κοντά!                 

Οι διοργανώτριες και  διαχειρίστριες της ομάδας

ΧΑΝΙΑ: Φίλοι και Υποστηρικτές Μητρικού Θηλασμού

Βούλγαρη Νικολέτα

Kογχυλάκη Αργυρώ

Λιγκουνάκη Κατερίνα

Μαρκουλάκη Στέιση

Παπαδογιαννάκη Σοφία

Πουλικίδου Νατάσα

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.