Υλικά για 10 μερίδες

1φ (240γρ.) γάλα – εβαπορέ άπαχο
1φ (240γρ.) νερό (αν χρειαστεί)
4κ/κια (20γρ.) μαργαρίνη
4Κ (32γρ.) κακάο – αποβουτυρωμένο ή σκόνη σοκολάτας χωρίς ζάχαρη
30 μπισκότα morning coffee
6 (42γρ.) καρύδια – ψιλοκομμένα
4Κ (60γρ.) ροδόσταγμα

Εκτέλεση

Ανακατεύετε τη σοκολάτα με τη μαργαρίνη μέσα σε μπεν μαρί και αφήνετε να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε σιγά – σιγά το γάλα ανακατεμένο με το νερό μέχρι να πήξει. Ανακατεύετε συνέχεια. Απλώνετε τα μισά μπισκότα μέσα σε ταψί φούρνου μεγέθους 27cm X 17cm και τα ραντίζετε ροδόσταγμα. Απλώστε το μίγμα σοκολάτας και σκορπίστε από
πάνω τα καρύδια. Απλώστε από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα και σερβίρετε κρύα.

Από το βιβλίο «Υγιεινές Συνταγές και Αρχές για μια Υγιεινή Διατροφή»

Πηγή: xrysessyntages.com