Θεατρικό δρώμενο με σκηνικό τα σοκάκια της παλιάς πόλης των Χανίων από την ομάδα «The Dream vivid street theatre» – Ημερομηνίες τελικών παραστάσεων: 24 Οκτώβρη – 10 Νοέμβρη 2019, μόνο Πέμπτη έως Κυριακή 

Για 2η χρονιά η ομάδα του «The Dream vivid street theatre»,  με συμμετοχή ηθοποιών και από το εξωτερικό, πραγματοποιεί ένα θεατρικό δρώμενο που ξεδιπλώνεται σε τρια στάδια και φιλοδοξεί να αποτελέσει καλλιτεχνικό θεσμό για τα Χανιά.

Το Vivid Street Theatre “Τα δυτικά Τείχη”, διαδραματίζεται σε δέκα σημεία της παλιάς πόλης των Χανίων που συνθέτουν ένα σουρεαλιστικό μονοπάτι ενός ταξιδιώτη του υποσυνείδητου του μυαλού.

Με βάση τη φιλοσοφία και την ενέργεια του “Θεάτρου Δρόμου” που εδράζεται πάνω στη θεωρία του Devised Theatre, οι θεατές θα έχουν τη
δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση με την καθοδήγηση των ηθοποιών, που λειτουργούν στο πρώτο αυτό στάδιο ως ξεναγοί, κι έτσι θα οδηγούνται όλοι μαζί στα διαφορετικά σημεία της παράστασης. 

Η Ομάδα

Η ομάδα αυτού του “θεάτρου του ονείρου” αποτελείται από 10 επαγγελματίες ηθοποιούς. Αριστοι επαγγελματίες και με κάποιους από αυτούς σε μεγάλη αναγνωσιμότητα στο χώρο του θεάματος, έρχονται από τα Χανιά, Κύπρο, Αυστρία, Γαλλία, Αγγλία και Ελβετία. 

Γιώργος Καραμαλέγκος, Βαρβάρα Λάρμου, Φανή Γεωργακάκη, Αθηνά Μαθιουδάκη, Άννα Μαρία Πατσουράκη, Judith von Orelli, Sophie Aujesky, Leurant Deshayes, Josef Ellersdorfer and Chasen Tylerbauer.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καραμαλέγκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλλα Καρακατσάνη κ Leurant Deshayes

Στην Οργάνωση παραγωγής, ενδυματολογίας και Σκηνογραφίας, η ομάδα του YouCA.

Ιδέα-Εκτέλεση Παραγωγής: Αρχόντισσα Κοκοτσάκη

Κοστούμια-σκηνική επιμέλεια: Μικέλα Παπαδουλάκη, Γιώργος Κοκολάκης,
Σχεδιασμό Φωτισμού: Γιώργος Μπομπολάκης
Βοηθός Φωτισμού: Σπύρος Καρακώστας
Μουσική και πρωτότυπη Μουσική: Γιάννης Φουρναράκης
Βοηθός Ήχου: Νίκος Ρουβαλης
Προτζεκτιακά και σχεδιασμό: Βασιλική Ρούβαλη
Φωτογραφίες: Eduard Pike

Παραστάσεις
24-27/10, 31/10-3/11 και 7-10/11
Ώρες: 19:00 και 21:30

Σημείο Έναρξης: Συναγωγή Cafe Bar. Πάροδος Κονδυλάκη, Παλιό Λιμάνι 
Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ, προπώληση-μειωμένο 13 ευρώ
Τηλ επικοινωνίας-κρατήσεων: 698 2908 433 και 694 6632 733

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook