Χωρίς τον Νίλι και τον Ουές έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του Πλατανιά για το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη.

Ο Ισπανός άσος λείπει με άδεια στη χώρα του, ενώ ο Ουές είναι στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Ο λευκός καπνός βγήκε, όχι από την Καπέλα Σιξτίνα, αλλά από το τελευταίο συμβούλιο της Λίγκας και πλέον ο Πλατανιάς Χανίων (όπως και όλες οι ομάδες της Super League 2) μπαίνει στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή της προσπάθεια, επικρατώντας ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είναι ο Λεβαδειακός. Αυτό όμως ήταν το πρώτο βήμα, από τα πολλά που πρέπει να γίνουν.

Ακολουθεί, ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, ενώ παράλληλα υπάρχει και η υποχρέωση του Κυπέλλου Ελλάδας (31/10), όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία του Πλατανιά, ξεκίνησε από σήμερα. Η αναστολή του πρωταθλήματος, έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να τα ξεπεράσουν και να τεθούν πλέον στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, κ.Γιάννη Τάτση. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση αποκατάστασης, ενεργητικής και παθητικής.

Απόντες, ήταν ο Νίλι που παραμένει με άδεια στην Ισπανία, αλλά και ο Ουές που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα ο δεύτερος, αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά στις αρχές Νοεμβρίου στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook