Με δύο μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε στα Χανιά ο ΑΣ Κρήτες, μετά τη συμμετοχή στο διεθνές πρωτάθλημα “G1 Greece Open 2019”.

Ο Στέφανος Βούτας πήρε τη 2η θέση μετά από τέσσερις δυνατούς αγώνες που έδωσε, ενώ η Μαρία Κατσούλη, επιστρέφονας στη δράση μετά από περίπου 1 χρόνο, κατέλαβε την 3η θέση έπειτα από 3 αγώνες. 

Η Πολύμνια Τσόλια νίκησε στον πρώτο της αγώνα, αλλά ηττήθηκε ση συνέχεια και έλος ο Ανδρόνικος Παναγιωτίδης δεν κατάφερε να προχωρήσει στη διοργάνωση μετά τον πρώτο αγώνα που έδωσε.

Ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Καντάρας δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους σ’ ένα πολύ δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πήγαμε καλύτερα από το αναμενόμενο και η εμφάνισή τους μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Όλα τα παιδιά -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- είναι αθλητές που δουλεύουν καθημερινά με πείσμα και όρεξη και είμαι σίγουρος πως θα δικαιωθούν οι κόποι τους» 

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους μεγάλους του χορηγούς ΑΝΕΚ lines και blue star ferries για τη συνεχή τους στήριξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook