Ο Ορειβατικός από τον Πέρα Γουργουθέ στην κορυφή Καλόρος και από εκεί στην Τρομάρισσα

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση στα δυτικά Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην φημισμένη κορυφή της Θερισιανής Μαδάρας, με πολύωρη απαιτητική πεζοπορία στην διαδρομή Πέρα Γουργουθές – Αμπελιτσιάς – Κορυφή Καλόρος, υψ. 1.927 μ. – Βίκος – Τρομάρισσα, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019.

Οι συμμετέχοντες θα περάσουν από αρκετά παλιά μιτάτα και θα απολαύσουν όμορφες εικόνες προς όλη τη βόρεια ακτογραμμή του νομού μας. Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες πολύωρες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ζεστά ρούχα, καπέλο, γάντια και σκούφο, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 24/10. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Καμπουράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook