Ο Πλατανιάς συνεχίζει την προετοιμασία του για το κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, που θα γίνει ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου (17:00).

Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Τρίτη (22/10) χωρίς τον τραυματία Καρβούνη, τον Νίλι, που λείπει με άδεια στην Ισπανία και τον Ουές, που βρίσκεται στην Κίνα με την Εθνική Ενόπλων. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Το πράσινο φως για την επανέναρξη του πρωταθλήματος άναψε και τυπικά σήμερα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη την ερχόμενη Δευτέρα (28/10, 17:00) στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 και η προετοιμασία της συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα.

Πλην των γνωστών απουσιών, του τραυματία Καρβούνη, του Νίλι που είναι με άδεια στην Ισπανία, αλλά και του στρατευμένου Ουές, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε διάρκεια 70 λεπτών, με έμφαση στην υποομαδική τακτική, με παράλληλη βελτίωση σε παραμέτρους φυσικής κατάστασης. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη θα συνεχιστεί αύριο με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε.