Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη κάνει λόγο για αποκλεισμό των δημοτικών της συμβούλων απο τα συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Για μια ακόμα φορά χέρι χέρι οι εκλεκτοί  της δημοτικής αρχής και της αξιωματικής  αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά .

Καθώς στις πρόσφατες διαδικασίες συγκρότησης των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου (Δ.Σ 18-10-2019) συντεταγμένα και από κοινού απέκλεισαν τους εκλεγμένους  της “Λαϊκής Συσπείρωσης” .
Προφανώς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο , ξεπέρασαν τις προεκλογικές κορόνες και αντιπαραθέσεις και από κοινού επέλεξαν στα  πολύ σοβαρά ζητήματα παρακολούθησης και ελέγχου της  λειτουργίας τον νομικών προσώπων  Δήμου να κάνουν χρήση όλων των σχετικών διατάξεων και να αποκλείσουν την δυνατότητα αναλογικής εκπροσώπησης  και την συμμέτοχη της δικής μας φωνής .

Σε αγαστή συνεργασία  λοιπόν και η παράταξη του Δήμαρχου Πλατανιά  και η παράταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  προσπάθησαν με τις επιλογές τους να φιμώσουν την «ενοχλητική» γι’ αυτούς φωνή της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός, πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα.

 Οι μέχρι χθες «σκληρές αντιπαραθέσεις τους» ήταν μόνο για τη νομή της εξουσίας. Διήρκεσαν τόσο, όσο χρειαζόταν για να υποκλέψουν την ψήφο του λαού. 
Τώρα ενώνονται στην κοινή διαχείριση αντιλαϊκών πολιτικών, που πιστά είναι υποστηριχτές και υπηρέτες.

Αν νομίζουν ότι με τον αποκλεισμό μας θα βρουν ανοικτό το δρόμο για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής τους είναι βαθιά νυχτωμένοι .

Οι εκλεγμένοι  Δημοτικοί  σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” θα είναι το μάτι και το αυτί του λαού στο Δήμο. 
Θα παρακολουθούμε  τις πολιτικές που προωθούνται μέσα από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αποκαλύπτουμε τα μέτρα που  παίρνονται και θα αναδεικνύουμε σε ποια κατεύθυνση είναι  , θα ενημερώνουμε  τους δημότες και με τις προτάσεις μας  και την πρακτική μας θα φέρουμε στο επίκεντρο όλα όσα απασχολούν το λαό και την νεολαία της περιοχής και θα συμπορευτούμε μαζί τους για την διεκδίκηση λύσεων στα καθημερινά και γενικότερα προβλήματα τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook