Ο κ.Καλογήρου κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση μετά την αναφορά στο όνομα του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσήλθε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται για τους χειρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς στην υπόθεση της Νοvartis, που οδήγησαν σε ενοχοποίηση πολιτικών προσώπων.

Ο κ.Καλογήρου κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση μετά την αναφορά στο όνομα του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος περιέγραψε την ύπαρξη συνάντησης στο υπουργείο κατά τη διάρκεια της θητείας του με θέμα την απομάκρυνση της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, προκειμένου, όπως είχε πει ο κ. Αγγελής, να περιοριστεί η επιρροή στην υπόθεση του τότε αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Χθες, πάντως, η πρώην επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, η οποία σύμφωνα με τον κ. Αγγελή, επίσης, μετείχε στη συνάντηση, φέρεται να τη διέψευσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook