Αγαπητό Flashnews, θα ήθελα μέσω της σελίδας σας να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι τα καλύτερα έρχονται.

Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν σε αυτούς που έφτιαξαν το σύστημα αποχέτευσης και έστρωσαν το δρόμο από Ταυρωνίτη προς Βουκολιές. Χαραμίζεστε παιδιά. Μπορούμε να μαζευψουμε όλοι εδώ υπόγραφες να πάτε να φτιάχνετε Autobahn.

Τα συγχαρητήρια μου επίσης σε αυτούς τους δημοσίους λειτουργούς που τον παρέλαβαν αυτό το δρόμο και είπαν “όλα καλά”.

Τα συγχαρητήρια μου στον εργολάβο που βρίσκεται τώρα στον ίδιο δρόμο από το ύψος της διασταύρωσης Γαβαλομουριου μέχρι τις Βουκολιές και ανοίγει κάθετες οπές στον δρόμο και μετά τις κλείνει με απλό χωματάκι. Τέλεια δουλειά. Αυτό δείχνει υπευθυνότητα και σκέψη για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, δηλαδή καταστήματα με αναρτήσεις – λάστιχα μπορεί και φανοποιεία.

Τέλος συγχαρητήρια στο δημόσιο λειτουργό που πρόσφατα μετά από πολύ σκέψη επιλέξαμε, για την αυστηρή επίβλεψη του εργολάβου αλλά και την προστασία της περιουσίας των πολιτών. Δείχνει ότι κάναμε πάλι σωστή επιλογή. Δε μας λένε τυχαία σοφό λαό.

Τέλος να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι τα καλύτερα έρχονται τώρα με τις πρώτες βροχές που θα φύγει το χωματακι, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα Leopard αλλά και ερπυστριοφόρα οχήματα μεταφοράς προσωπικού καθώς η κίνηση θα γίνεται μόνο με τα παραπάνω μέσα.

Μπράβο σε όλους σας. Αυτό δείχνει ότι δεν ανήκουμε τυχαία στην Ευρώπη και ότι μπαίνουν πλέον γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του τόπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook