Δυναμική παρουσία στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2011 πραγματοποιεί το νεοσυσταθέν Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, που μετέχει στην κρητική αποστολή.

Η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο στην Κολωνία της Γερμανίας και το περίπτερο του Δικτύου έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν τη δυνατότητα να γευθούν το κρητικό ελαιόλαδο στον ειδικό χώρο γευσιγνωσίας που θα λειτουργεί εκεί σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.
\"\"

«Όλα τα ελαιόλαδα των 17 επιχειρήσεων ελαιολάδου που μετέχουν στην Έκθεση παρουσιάζονται επώνυμα στους επισκέπτες οι οποίοι τα δοκιμάζουν και αν θέλουν να μάθουν περισσότερα για κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα τους καθοδηγούμε στο χώρο που βρίσκεται κάθε επιχειρηματίας για περεταίρω πληροφορίες και εμπορικές συνεργασίες» αναφέρει ο κ. Μανώλης Φραγκάκης Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

\"\"

Με πρωτοβουλία του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου, κατά τη χθεσινή, δεύτερη ημέρα της Έκθεσης ομάδα σεφ υπό τον κ. Θεόδωρο Μαρουφίδη, Αναπληρωτή Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, παρασκεύασε εδέσματα βασισμένα στο ελαιόλαδο και την Κρητική Διατροφή, τα οποία προσφέρονταν στους επισκέπτες του κρητικού περιπτέρου. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης χορευτικό συγκρότημα με ζωντανή κρητική μουσική που παρουσίασε κρητικούς χορούς.
\"\"

«Θελήσαμε να δηλώσουμε δυναμικά την παρουσία μας στην έκθεση γιατί πιστεύουμε ότι η αξία του κρητικού ελαιολάδου πρέπει να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο» επισήμανε ο κ. Φραγκάκης τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής τα στοιχεία φαίνονται ενθαρρυντικά για πιθανές συνεργασίες των εκθετών με ξένους επιχειρηματίες.

Η Έκθεση ANUGA πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Κατά την προηγούμενη διοργάνωση μετείχαν περίπου 6.500 εκθέτες απ’ όλο τον Κόσμο και οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 180.000.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook