Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων υποχρεώθηκε στην 4η συνεχόμενη ήττα του και 2η στα Χανιά, με 8-10 από το Παλαιό Φάληρο, έχοντας παράπονα για τη διαιτησία.

Ο ΝΟΧ εξέφρασε πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Μοίραλη και Μπιράκη, με την επίσημη ενημέρωση του χανιώτικου Ομίλου να αναφέρει τα εξής:

Εχοντας μεγάλα παράπονα από την διαιτησία των Μοίραλη και Μπιράκη, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, γνώρισε την ήττα από το Παλαιό Φάληρο με σκορ 10-8 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα υποχρεώθηκε σε ήττα η οποία προέκυψε στο τελευταίο οκτάλεπτο, καθώς παρότι είχε το προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά (8-6) στο τέλος της τρίτης περιόδου, τέσσερα γκολ για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο διάστημα του αγώνα τους ανέδειξαν νικητές στην έδρα του κολυμβητηρίου Χανίων.
Ο Ναυτικός Ομιλος παρουσιάστηκε αποφασισμένος τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο οι αποφάσεις των διαιτητών, ειδικότερα στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, βοήθησαν το Παλαιό Φάληρο προκειμένου να φτάσει στη νίκη…

Τα γκολ για το ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES σημείωσαν, τρία ο Σαρτζετάκης, δύο ο Νάστραν κι από ένα οι Αποστολάκης, Μπατάκης και Χαριτάκης. Για το Παλαιό Φάληρο, ο Γωνιωτάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ με πέντε τέρματα.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-1, 3-3, 0-4

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης

Παλαιό Φάληρο (Τεό Λοράντος): Χαϊδόπουλος, Γωνιωτάκης 5, Γαρδίκας, Αλαφραγκής 2, Αθυμαρίτης, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 1, Ντε Σόουζα 1, Γαβαλάς Ι., Μητράκης