Οι make up artists δημιουργούν τέλεια looks που συχνά ζηλεύουμε και δειλά προσπαθούμε να αντιγράψουμε.

Είναι εκείνοι που μπορούν να τονίσουν τα χαρακτηριστικά με τον καλύτερο τρόπο και παράλληλα έχουν τα πιο έξυπνα tricks που τους λύνουν τα χέρια και κάνουν τη δουλειά τους ευκολότερη.

Κατά καιρούς τα αποκαλύπτουν σε συνεντεύξεις τους κάνοντας όλες εμάς ευτυχισμένες.

Ακολουθούν κάποια από αυτά:

Λιώστε τη μύτη του μολυβιού ματιών και χειλιών: Χρησιμοποιείστε έναν αναπτήρα. Ζεστάνετε τη μύτη των μολυβιών και μετατρέψτε τα σε khol και κραγιόν αντίστοιχα. Μην το παρακάνετε, 1-2 δευτερόλεπτα αρκούν.

Χρησιμοποιείστε λευκό μολύβι ματιών για να δώσετε ένταση στη σκιά: Αν θέλετε να μετατρέψετε τη σκιά ματιών σε neon απλώστε σε όλο το πάνω βλέφαρο λευκό μολύβι και στη συνέχεια εφαρμόστε τη σκιά με ένα πινέλο.

Χρησιμοποιείστε ένα κουτάλι κατά την εφαρμογή της μάσκαρα: Καλύψτε το πάνω βλέφαρο με το κουτάλι και απλώστε τη μάσκαρα όπως κάνετε πάντα. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τις μουτζούρες.

Ζεσταίνετε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες με το σεσουάρ: Όταν αυξάνετε η θερμοκρασία στο ψαλιδάκι οι βλεφαρίδες γυρίσουν περισσότερο και ευκολότερα ενώ παραμένουν στη θέση τους για αρκετές ώρες.

Απλώστε πούδρα στις βλεφαρίδες: Διάφανη πούδρα που λειτουργεί ως primer. Εφαρμόστε με ένα πινέλο μικρή ποσότητα πούδρας, απλώστε μια στρώση μάσκαρα και ξανά πούδρα αν θέλετε και δεύτερη στρώση.

Σετάρετε το χρώμα στα χείλη με ένα χαρτομάντιλο και πούδρα: Αφού απλώσετε το κραγιόν σας βάλτε πάνω στα χείλη σας το χαρτομάντιλο και στη συνέχεια πάνω από αυτό εφαρμόστε πούδρα με ένα πινέλο. Με αυτό τον τρόπο το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Φτιάξτε μόνες σας κραγιόν με βαζελίνη: Θα χρειαστείτε μια σκιά (στο αγαπημένο σας χρώμα) σε μορφή σκόνης και ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης. Βάλτε σε ένα κουτάλι στη σκιά, προσθέστε τη βαζελίνη, ανακατέψτε καλά και είναι έτοιμο το κραγιόν σας. Το απλώνετε με ένα πινέλο.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook