Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Χανίων με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Δείτε πώς περιγράφει η ΠΑΕ Χανιά όσα έγιναν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι:

Μία μάχη χάθηκε, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και ήδη η ομάδα κοιτάει μπροστά, παίρνοντας δύναμη από την καλή της εμφάνιση απέναντι στο μεγάλο φαβορί της κατηγορίας και από τη στήριξη του κόσμου στα Περιβόλια.

Από νωρίς το γήπεδο φόρεσε τα γιορτινά του, με την προσέλευση να είναι ικανοποιητική και τον κόσμο να δείχνει τη στήριξή του στη νέα προσπάθεια που γίνεται για τα Χανιά μας. Ιδιαίτερο “χρώμα” έδωσε ο νεοσύστατος σύνδεσμος φιλάθλων “Χανιά – Θύρα 4”.

Εξω από το γήπεδο υπήρχε το περίπτερο της ομάδας μας από το οποίο οι φίλαθλοι προμηθεύονταν μπλουζάκια και κούπες με το λογότυπο “Δώσε πάσα στη Ζωή”, όπου τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα των Χανίων, τα οποία ήταν στο πλευρό μας στον πρώτο δύσκολο αγώνα της σεζόν στο “σπίτι” μας.

Στο ίδιο σημείο περίμενε τον κόσμο ο σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “Ορίζοντας” για ενημέρωση και καταγραφή υποψηφίων δοτών μυελού των οστών.

Τα παιδιά του ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη πήραν από νωρίς θέση στην κερκίδα, ενώ ένα από τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ έδωσε στον διαιτητή του αγώνα την μπάλα για να αρχίσει ο αγώνας.

Στα Περιβόλια ενεργή παρουσία είχαν και τα παιδιά από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά. Τα πιτσιρίκια από την Ακαδημία ΑΟΧ/Κρ. Αστέρας συνόδευσαν τους παίκτες Χανίων και Απόλλωνα κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην κερκίδα βρέθηκαν ακόμη παιδιά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και από την Ακαδημία του Κισσαμικού.

Στο τέλος του αγώνα παρά την πίκρα του άδικου αποτελέσματος ο κόσμος των Χανίων, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών πρόσφερε το πιο ζεστό χειροκρότημα δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη ημέρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook