Δύο λόγους είχε για να είναι χαρούμενος με τη νίκη του Πλατανιά στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη ο Γιάννης Τάτσης.

Ο ένας είναι η σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ομάδα του και ο 2ος η πολύ καλή παρουσία του 17χρονου Νιαυραδάκη, που έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο, δικαιώνοντας τον προπονητή για την επιλογή του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Τάτση μετά το τέλος του αγώνα έχουν ως εξής: «Είμαι για δύο λόγους χαρούμενος για τη νίκη. Ο πρώτος γιατί είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια και ο δεύτερος για την απόφαση να βάλω στο παιχνίδι ένα παιδί 17 χρονών (σ.σ. Νιαυραδάκης) και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι σε μια πολύ καλή και επιθετική ομάδα, όπως είναι ο Εργοτέλης. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο όπως φάνηκε στα πρώτα λεπτά, εκεί όπου η ατυχία του Εργοτέλη ή οι αποκρούσεις του Γκοτ, δεν άφησαν να ξεφύγει το σκορ στο διάστημα που ήμασταν πολύ κακοί για περίπου 25 λεπτά.

Από κει και πέρα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, είτε γιατί τα παιδιά το πιστέψανε, είτε γιατί είμαστε σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, καταφέραμε αρχικά να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον στόχο της ομάδας: «Υπάρχει ένας μακροχρόνιος στόχος. Μακάρι να έχει την ψυχραιμία και την υπομονή ο πρόεδρος να τον στηρίξει. Να βγάζουμε και να χρησιμοποιούμε παιδιά από τις ακαδημίες και από κει και πέρα να χαιρόμαστε κάθε ματς. Τον στόχο θα μας τον δείξει το δρόμος και το πως θα είμαστε σε αυτή την πορεία. Σίγουρα πέρυσι εκεί που φτάσαμε θέλαμε να ανέβουμε, αλλά φέτος είμαστε ξανά από την αρχή. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα και θα δούμε στην πορεία».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο: «Είναι ένα ματς που θέλουμε πρώτα από όλα να το χαρούμε. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιοι θα παίξουν, γιατί υπάρχει και αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ομάδα».