Στεναχώρια υπάρχει στις τάξεις του Εργοτέλη μετά την εντός έδρας ήττα, με ανατροπή στο σκορ, από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης: «Σαφώς είναι μια στενάχωρη μέρα για εμάς, κάτι που είναι λογικό καθώς πήραμε ένα σκληρό μάθημα απ’ το οποίο πρέπει να μάθουμε. Αναφέρομαι στο πώς πρέπει να αντιλαμβανόμαστε συνθήκες και κομμάτια του παιχνιδιού και να αντιδράμε ανάλογα. Φυσικά έχουμε ένα αγωνιστικό στυλ σαν ομάδα το οποίο πρέπει να επιβάλουμε απέναντι σε αντιπάλους απλά πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη ουσία στα σημεία του παιχνιδιού που αυτό επιβάλλεται. Ήταν ένα ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό φάνηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μπήκαμε με μεγάλη ορμή στο ματς και έως τα πρώτα 25 λεπτά είχαμε καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη παρόλο που είχαμε την κατοχή και με βάση αυτή δεν μπορώ να πω ότι βγάλαμε το κατάλληλο ποσοστό ευκαιριών. Όμως και πάλι είχαμε δύο καλές στιγμές που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Όταν ένα παιχνίδι στο τελείωμα του δε μπορείς να το κερδίσεις γιατί η ενέργεια έχει αρχίσει να πέφτει θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την κατάσταση αυτή και τουλάχιστον να μην χάνεις. Αυτό ήταν ένα μικρό διάβασμα της σημερινής ημέρας και από αύριο καθώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος για χάσιμο να προετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια».

Για τις δύο συνεχόμενες ήττες: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Οι δύο ήττες δεν μπορούν να σηματοδοτήσουν κάτι στην ομάδα. Η πρώτη αγωνιστική ήταν μια κακή αγωνιστική ενώ σήμερα η ομάδα είχε σε μεγάλο βαθμό το πρόσωπο που θέλουμε να δείχνουμε. Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Για το ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα: «Στα πλαίσια της διάκρισης μας εντάσσεται και το Κύπελλο και κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε να το κερδίσουμε. Επειδή μπορεί να διαχειριστούμε κάπως διαφορετικά την εβδομάδα μας δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook