Πέρσι, τέτοια εποχή, ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα είχε η ζωή και η καριέρα του. Ο 27χρονος chef του Πρωινό mou, στο Mega, και πρώτος Έλληνας Master Chef, ζει πλέον όσα δεν τόλμησε ποτέ να ονειρευτεί.

Πώς ένιωσες, όμως, όταν άκουγες ότι ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συνεργασία από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου; Δεν του ζήτησες κάποιες διευκρινίσεις;

Μια φορά που είχα μιλήσει με τον Γιώργο και συζητούσαμε για το πώς θα είναι φέτος η εκπομπή, μου είχε πει: «Σκέφτομαι να είναι μαζί μας φέτος και η Αργυρώ. Θα το ήθελα πολύ!». Και του απάντησα πως κι εγώ θα το ήθελα πολύ. Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Άλλωστε, ο Γιώργος ποτέ δεν έκανε κάτι κρυφά ή μυστικά, πίσω από την πλάτη μου.

Προτού καν ακουστούν όλα αυτά σε εκπομπές και περιοδικά, ο ίδιος μου μίλησε και μου εξέφρασε την επιθυμία του, χωρίς να κρύβεται και χωρίς εγώ να μπαίνω στη διαδικασία να ακούω «φήμες» ή «σχόλια» από άλλους. Ο Γιώργος είναι πάντα πολύ «εντάξει» απέναντί μου.

\"http://im2a.yupi.gr/y2/icemax_620_46c324d2b48e73af4be12dea463e75c5.jpg\"

Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην τηλεόραση, φοβήθηκες μήπως μείνεις άνεργος;

Όχι. Άλλωστε, είμαι απόλυτα συμβιβασμένος με την ιδέα ότι το κομμάτι της τηλεόρασης κάποια στιγμή θα σταματήσει. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Τι να κάνουμε; Μπορώ να ζήσω και χωρίς την τηλεόραση, δεν είμαι εξαρτημένος από αυτήν.

\”Ο έρωτας και εγώ\”

«Στη ζωή μου έχω κάνει λίγες αλλά μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ερωτεύονται συχνά και εύκολα. Γι’ αυτό και δεν μου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις του τύπου “σήμερα είμαι εδώ, αύριο είμαι αλλού”. Όχι ότι δεν τα έχω κάνει στο παρελθόν, όπως άλλωστε όλοι οι άνθρωποι της ηλικίας μου, αλλά σαφώς και προτιμώ μια σοβαρή και σταθερή σχέση, στην οποία να δίνω και να δίνομαι ολοκληρωτικά. Όταν μου συμβαίνει, ερωτεύομαι πολύ βαθιά και αληθινά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, δεν κρύβω τα συναισθήματά μου. Ποτέ δεν το έχω κάνει. Αν αισθανθώ ότι είμαι ερωτευμένος με μια κοπέλα, πάω ευθέως και της το λέω, δεν το σκέφτομαι καν. Μπορεί να φάω και χυλόπιτα, αλλά δεν το υπολογίζω εκείνη την ώρα. Όλοι οι άντρες έχουμε φάει και αυτός που λέει το αντίθετο, λέει ψέματα. Όταν μου προκύψει μια σχέση, τότε είμαι απόλυτα πιστός, τίμιος και σοβαρός απέναντι στη συγκεκριμένη κοπέλα. Άλλωστε, όταν ζεις το τέλειο, το ιδανικό, δεν υπάρχει λόγος να απιστήσεις. Είναι κρίμα να τα χαλάσεις όλα για μια βλακεία της στιγμής» λέει ο Άκης στο People.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook