Υπάρχουν καταλύματα και καταλύματα εκεί έξω για σαφάρι που αφορούν κάθε βαλάντιο.

Εδώ όμως μιλάμε για ένα από τα πλέον πολυτελή που έχει να προσφέρει η Μαύρη Ήπειρος, ένα αστραφτερό ξενοδοχείο που φέρνει κοντά το σύγχρονο design, τις διακεκριμένες υπηρεσίες και ανέσεις που δεν συναντάς συνήθως στην έρημο.

Όλα αυτά υπόσχεται και κάνει το andBeyond Sossusvlei Desert Lodge στη Ναμίμπια, μετά την πρόσφατη και ριζική ανακαίνισή του.

Η έρημος έγινε μόλις φιλικότερη, αλλά και ένας από τους πιο hot ταξιδιωτικούς προορισμούς για το διεθνές τζετ σετ.

Εδώ μιλάμε για 10 σουίτες όλες κι όλες θρονιασμένες στους περιβόητους αμμόλοφους της χώρας, η μία ωραιότερη από την άλλη. Πελώριες τζαμαρίες, νυχτερινός φωτισμός και όλα τα καλούδια για να βλέπεις από το δωμάτιό σου αντιλόπες, ζέβρες και όλα τα είδη άγριας ζωής που ενδημούν εδώ.

Ακόμα και με παρατηρητήριο για τα άστρα είναι εξοπλισμένη η σουίτα (τηλεσκόπιο και αστρονομικά όργανα), καθώς η Ναμίμπια φημίζεται για το νυχτερινό ουράνιο υπερθέαμα.

Και μιας και πρόκειται για ξενοδοχείο με έμφαση στο σαφάρι, προσφέρει και όλες τις γνωστές υπηρεσίες, έχοντας ωστόσο και διακεκριμένα πακέτα με αερόστατα, μηχανοκίνητες περιπέτειες στους αμμόλοφους και άλλα πολλά…

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook