Το Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου INNOVAGRO, το οποίο στοχεύει στην Ανάπτυξη ενός καινοτόμου δικτύου προώθησης της εξωστρέφειας των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων στην περιοχή της Αδριατικής – Ιονίου, θα διοργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων στα Χανιά, το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου 2019.

Κύριος σκοπός των INNOVAGRO εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του τουριστικού (γαστρονομικός τουρισμός) και του αγροδιατροφικού κλάδου, με την συμμετοχή συναφών επιχειρήσεων και ενδιαφερομένων φορέων από την Ελλάδα, Ιταλία (Πούλια & Βασιλικάτα), Σλοβενία, Σερβία, και Αλβανία.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

• 5ο Διακρατικό Εργαστήριο Δικτύωσης, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, 10:00 – 14:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δ. Γαγάνης» του ΕΒΕΧ.

• Ενημερωτικό Forum (Info-day), Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (απόγευμα).

• 3η Διακρατική Εκδήλωση Εξωστρέφειας, Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 10.00 – 18.00, στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ), η οποία θα περιλαμβάνει:

• Έκθεση καινοτόμων αγροδιατροφικών & τουριστικών προϊόντων / υπηρεσιών/ έργων

• Γαστρονομικές εκδηλώσεις

• Συναντήσεις B2B / Δικτύωσης / Κεφαλαιοποίησης μεταξύ των συμμετεχόντων στην έκθεση επιχειρήσεων και ενδιαφερόμενων φορέων.

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού και του Τουριστικού κλάδου να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις αυτές.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook