Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Γιάννης Τάτσης. 

Ο προπονητής του Πλατανιά μίλησε και για το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τα Χανιά, για το οποίο τόνισε ότι δεν το αντιμετωπίζει η ομάδα του ως τοπικό ντέρμπι αλλά ως ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Είχαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα παρόλο που δεν κερδίσαμε γιατί θέλαμε τη νίκη. Ηταν ένα καλό παιχνίδι ειδικότερα στο β’ ημίχρονο που χάσαμε και τις πιο καλές και κλασικές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Κι αν δεν κερδίζαμε το παιχνίδι να μην το χάναμε… Είναι ένας αγώνας Κυπέλλου, υπάρχει ένας δεύτερος, δεν το σκεφτόμαστε καθόλου, το ξεχνάμε σήμερα και μπαίνουμε στο πρωτάθλημα. Κλείνοντας τον γενικό απολογισμό του παιχνιδιού είμαι ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των παιδιών και την εμφάνιση. Θέλαμε τη νίκη, πέραν αυτού κερδίσαμε άλλον έναν ή δύο παίκτες σήμερα, χωρίς να θέλω να πω τα ονόματα τους αλλά μου δίνουν εμπιστοσύνη στο ότι μπορώ να υπολογίζω πολύ σε αυτούς στο μέλλον».

Για τους νέους παίκτες: «Προοδευτικά έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει μια διαδικασία, προπονήσεις, φιλικά, αγώνες Κυπέλλου, αγώνες πρωταθλήματος, όπως είπα και πριν μπορώ να υπολογίσω και σε άλλα παιδιά».

Για το τοπικό ντέρμπι με τα Χανιά: «Δεν το βλέπουμε ως τοπικό ντέρμπι. Είναι ένας ακόμα αγώνας, ένας αγώνας πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, είναι ένα ματς ακόμη για μας, κοιτάμε αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή και τίποτε άλλο. Κανείς δε θυμάται φέτος τα περσινά παιχνίδια, είναι μια ουτοπία αυτό, κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο».

Για τον κόσμο: «Συνέχεια τους θέλουμε κοντά μας κι όσο γίνεται να αυξάνεται ο κόσμος, γιατί κακά τα ψέματα, δίνουν ώθηση. Ειδικότερα στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό όσοι άνθρωποι ήταν στο παιχνίδι αυτό που παρόλη την κακή απόδοση μας στο α’ ημίχρονο, ο κόσμος με το χειροκρότημα του και την επιβράβευση του ανέβασε την απόδοση των παιδιών στο β’ ημίχρονο και ήταν ένας απ’ τους λόγους που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Οπως και στον Εργοτέλη, αυτοί που ήρθαν έκαναν ένα ταξίδι και πάλι τα παιδιά τους αισθάνθηκαν κοντά τους».

Για τις ανατροπές που έχει κάνει η ομάδα: «Μέρος του παιχνιδιού είναι. Δεν μπορώ να πω ότι με ανησυχεί, το θέμα είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα».