Η women’secret παρουσιάζει τη νέα συλλογή με πιτζάμες και αξεσουάρ που υπόσχονται να χαρίσουν απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης και άνεσης

Ανακαλύψτε το μυστικό για να απολαύσετε μια relaxing ημέρα στο σπίτι με στυλ, μέσα από μια υπέροχη συλλογή με πιτζάμες και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις που αποπνέουν ακόμα περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραστη διάθεση.

Floral και botanical patterns, συνδυάζονται αρμονικά με τις ήρεμες αποχρώσεις της λεβάντας , του πράσινου, του ροδακινί καθώς και του nude, για να δημιουργήσουν τα πιο stylish και cozy looks για το σπίτι, ενώ το βισκόζ ύφασμα πρωταγωνιστεί για να χαρίσει ευχάριστη αίσθηση και άνεση κάθε στιγμή της ημέρας.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια ειδική επιλογή αρωμάτων και κεριών με χαλαρωτικά συστατικά, που θα μετατρέψουν το σπίτι σας, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με τα αναζωογονητικά αρώματα της φύσης.

Επιπλέον, διαθέτει αξεσουάρ όπως μαξιλαράκια ταξιδίου και κομψές παντόφλες babouche με εντυπωσιακά prints που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας σε κάθε εμφάνιση.

Facebook: @womensecretgreece

Instagram: @womensecret_gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Χανιά, Κρήτης, Τζανακάκη 30
Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω 
Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος 
Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126
Galerie de Beaute, Λ. Ηρακλείου 271, Ν.Ιωνία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook