Ποιοι λόγοι οδήγησαν σε αυτή την απόφαση - Τι λένε οι διοργανωτές στην ανακοίνωση τους 

Αναβολή Διοργάνωσης Santa Run Chania, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, καθώς όπως αναφέρουν, δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό για να στελεχώσει εθελοντικά την οργάνωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Παρ’ όλη την αγάπη του κόσμου και την προθυμία δεκάδων εθελοντών να στηρίξουν κάθε προσπάθεια του σωματείου Santa Run Chania για τη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης, δυστυχώς δεν υπάρχει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα στελεχώσει την οργανωτική επιτροπή και επί μήνες θα αφιερωθεί και θα εργαστεί εθελοντικά σε καθημερινή βάση για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Με αυτό το δεδομένο και επιθυμώντας πάντα η διοργάνωση να διεξάγεται στα ίδια και ακόμη καλύτερα οργανωτικά επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή της φετινής διοργάνωσης.

Η προσπάθεια όμως, ακόμη και μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, για πραγματοποίηση της διοργάνωσης δεν σταμάτησε. Υπήρξαν συναντήσεις με τα σωματεία, που είναι αποδέκτες των χρημάτων, όπως και με το Δήμο Χανίων και ζητήθηκαν προτάσεις για να μπορέσει η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί αλλά και ταυτόχρονα να επιτελέσει το σκοπό της.

Οι συζητήσεις αυτές δυστυχώς δεν ευόδωσαν ένα αποτέλεσμα με θετικό πρόσημο, καθώς οι προτάσεις που δεχτήκαμε δεν ανταποκρίνονται στο γενικότερο πλαίσιο της διοργάνωσης. Η ανακοίνωση αυτή πραγματοποιείται με μεγάλη δυσκολία από τους διοργανωτές γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά την καθημερινότητα των παιδιών που στηρίζουμε. Παιδιά με καρκίνο και αναπηρίες, που μάχονται καθημερινά για τη ζωή τους και οι θεραπείες τους στοιχίζουν πολύ ακριβά. Ανασυστήνουμε τις δυνάμεις μας και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Οι ανάγκες των ωφελούμενων σωματείων και των παιδιών παραμένουν έντονες. Παρακαλούμε ενισχύστε το έργο τους, όπως εσείς νομίζετε.

Με εκτίμηση Για το ΔΣ του Santa Run Chania Νεκτάριος Ξανθουδάκης Γιάννης Γιαννακάκης Αργυρώ Δρακάκη Ευαγγελία Χουδαλάκη Μαγδαληνή Αρσενίδη Βασιλική Ξανθουδάκη Γιάννης Τσοκάνης". 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook