Το αγαπημένο μας γουακαμόλε στην επική εκδοχή του, χάρη στην προσθήκη μίγματος μπαχαρικών 

Υλικά
750γρ αβοκάντο ώριμα, καθαρισμένα
60γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
120γρ. ντοματίνια γλυκά, ψιλοκομμένα
3 κουτ. σούπας κόλιανδρο φρέσκο, ψιλοκομμένο
50γρ. χυμό lime + 2γρ. ξύσμα
5-10γρ. Flavorits Rock & Hot ή 40 γρ. πιπεριά jalapenos / τσίλι
10γρ. Flavorits The Boost
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία
Σε ένα μπολ βάζετε το αβοκάντο και το λιώνετε με πιρούνι, όσο καλύτερα μπορείτε.

Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε συνοδεύοντας με τραγανά νάτσος ως ντιπ, είτε ως συνοδευτικό στο γεύμα σας.

 

Πηγή: olivemagazine.gr