Συνελήφθη 54χρονος που μέσα σε μια εβδομάδα “χτύπησε” δύο σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου  αποσπώντας χρήματα υπό την απειλή όπλου

Ένας 54χρονος “κρύβονταν” πίσω από τις δύο ένοπλες ληστείες που σημειώθηκαν σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου μέσα σε διάστημα μιας εβδομαδας.

Αστυνομικοί της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου έφτασαν στα ίχνη του 54χρονου μετά από  ενδελεχή αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών, επιβεβαιώνοντας αρχικές υποψίες οτι οι δυο ληστείες σχετίζονταν.

Ειδικότερα, την 23.10.2019 το βράδυ, άγνωστο άτομο με την απειλή και χρήση όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Επιπλέον, την 01.11.2019 το βράδυ, άγνωστο άτομο με την απειλή και χρήση όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο καταστήματος το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 54χρονος διέπραξε τις εν λόγω ληστείες.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου  αναζητήθηκε, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και συνελήφθη ο 54χρονος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook