Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Super League 2 ο Εργοτέλης υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Η ηρακλειώτικη ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και θα μπορούσε να φύγει ακόμη και με τη νίκη.

Με υποδειγματική αντεπίθεση έπειτα από κόρνερ που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο Εργοτέλης πέτυχε το 0-1 στο 18′. Ο Τσέλιος με τάκλιν απέσπασε την μπάλα από τον Σιόντη, πάσαρε στον Εφορντ, που με τη σειρά του βρήκε τον Κουατένγκ, ο τελευταίος “πάτησε” περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Εφορντ, που πλάσαρε σε κενή εστία (0-1).

Στο 54′ δόθηκε αμφισβητούμενο πέναλτι για μαρκάρισμα του Προβυδάκη στον Παμλίδη, ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Ο Εργοτέλης όμως έφτασε σε δεύτερο γκολ άμεσα από νέα ωραία συνεργασία των παικτών του. Ο Κουατένγκ πάσαρε στον Μπούση που με τη σειρά του έκοψε την μπάλα στον Ροβίθη, ο οποίος πλάσαρε για το 1-2.

Η “απάντηση” του ΠΑΣ ήρθε με το εξαιρετικό γκολ του Παμλίδη στο 73′, που με “λόμπα” εκτός περιοχής “τιμώρησε” τον Κατσιμήτρο, ο οποίος είχε βγει από την εστία του. Στο 90+2′ ο ΠΑΣ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Λέο την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κατσιμήτρος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46′ Λεό), Σιόντης (66′ Λιάσος), Νικολιάς (84′ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (75′ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83′ Μπαράτα), Ιατρούδης (43′ λ.τρ. Ροβίθης), Κουατένγκ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook