Ανάμεικτα συναισθήματα φαίνεται να άφησε στο σπίτι του GNTM η αποχώρηση της Μαρτίνας, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει οικειοθελώς τον διαγωνισμό εξαιτίας προσωπικών, οικογενειακών λόγων.

Η Μαρτίνα ανακοίνωσε πρώτα στις «FF» την αποχώρησή της και στη συνέχεια «μάζεψε» τα υπόλοιπα κορίτσια στο σαλόνι για να τους εξηγήσει την κατάσταση. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι όσα κορίτσια θέλουν μπορούν να τη χαιρετήσουν όμως δεν θέλει θεατρικότητες. «Με κάποιες θα τα πούμε και έξω, με κάποιες άλλες και να μην τα πούμε δεν με ενδιαφέρει» είπε φεύγοντας.

Αυτή η δήλωση της Μαρτίνας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να μην τη χαιρετήσει κανένα κορίτσι εκτός από τις FF.

Από την άλλη πλευρά μία τεράστια έκπληξη περίμενε αυτό το επεισόδιο όχι μόνο τις «FF» στην παρέα των οποίων ήταν… μέλος, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας από το παιχνίδι, η παραγωγή έδωσε την ευκαιρία και πάλι στη Σουζάνα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Με ενθουσιασμό, γέλια και κλάματα χαράς υποδέχτηκαν τη διαγωνιζόμενη οι φίλες της Ασημίνα, Κάτια και Άννα που στην κυριολεξία… μπήκε από το παράθυρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα υπόλοιπα κορίτσια δε χάρηκαν και τόσο, όχι για την επιστροφή της Σουζάνας, αλλά για τα όσα άρχισαν να λένε και πάλι οι «FF»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook