Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στην Ίμπρο Σφακίων όταν μία γυναίκα παραπάτησε και έπεσε σε χαντάκι 2,5 μέτρων 

Ήταν γύρω στις 20.00 το βράδυ, όταν μία γυναίκα ενώ ερχόταν από τα Χανιά και είχε προορισμό την Ανώπολη Σφακίων, αποφάσισε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο της στην Ίμπρο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να συνεχίσει την πορεία της.

Η οδηγός σταμάτησε λίγο μετά τα τελευταία σπίτια της περιοχής πριν την μικρή στροφή, όπου απέναντι υπάρχει ένα μικρό καφενείο. Κατέβηκε από το όχημα της, πήγε στην άκρη του δρόμου και ξαφνικά βρέθηκε 2,5 μέτρα κάτω από την γη. Χωρίς να το αντιληφθεί και ενώ περπατούσε, έπεσε μέσα σε ένα ανοιχτό τετράγωνο φρεάτιο, το οποίο ήταν καλυμμένο με ένα μικρό σιτάκι, το οποίο υποχώρησε και κυριολεκτικά την ''κατάπιε''.

Η οδηγός κατάφερε και βγήκε μόνη της από το φρεάτιο ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε το κέντρο υγείας της Χώρας Σφακίων, καθώς είχε έντονους πόνους. Εκεί ενημερώθηκε ότι είχε σπάσει το τελευταίο οστό του κόκκυγα.

Τις επόμενες ημέρες μίλησε στο τηλέφωνο με το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας, τους ενημέρωσε για το περιστατικό, τον τραυματισμό της αλλά και για το φρεάτιο το οποίο αποτελεί δημόσιο κίνδυνο και οι υπεύθυνοι την ενημέρωσαν, ότι γνωρίζουν το σημείο, ωστόσο είναι εκτός οικισμού και το φρεάτιο δεν καλύπτεται κανονικά καθώς μετά θα είναι δύσκολο να καθαριστεί. 

Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στο flashnews.gr και εφιστά την προσοχή σε όσους περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, να είναι προετοιμασμένοι καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν κάτω από την γη. 

Υ.Γ. Άραγε αν πέσει ένα παιδάκι καθώς παίζει, μέσα στο φρεάτιο τι θα γίνει; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;