Γράφει Ο Παραπολιτικός

«Έριξε αυλαία» το βράδυ της περασμένης Κυριακής το 2ο Chania Business Forum που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χανίων στον πολυχώρο «Μίκης Θεοδωράκης».

Η αυλαία έπεσε με μεγάλη επιτυχία, αφού υπήρξε αθρόα συμμετοχή του κόσμου, οι θεματικές ενότητες ήταν εστιασμένες και προσαρμοσμένες στα τοπικά δεδομένα, υπήρξε πληθώρα διακεκριμένων ομιλητών και με ταυτόχρονη παρουσία μελών από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας, αφού οι διοργανωτές είχαν φροντίσει το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου να γίνει στον ίδιο χώρο και η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με εκπροσώπους 59 Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συμμετέχοντες από τα Επιμελητήρια, μαζί με τους συνοδούς τους, ξεπέρασαν τα 200 άτομα, τα οποία για δύο ημέρες δέχτηκαν εξαιρετική φιλοξενία στην πόλη μας, με γεύματα και ξεναγήσεις. 

Και από ειδήσεις; Αρκετές!

Το διήμερο του συνεδρίου βγήκαν αρκετές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, αφού κατατέθηκαν απόψεις και ουσιαστικές προτάσεις για την τοπική οικονομία, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό.

Όπως φάνηκε, το Chania Business Forum έγινε θεσμός και ταυτόχρονα έκλεισε τα μεγάλα στόματα που έκραζαν με το χειρότερο τρόπο την προσπάθεια, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΧ, τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες, ακόμα και αυτούς που παρακολούθησαν το forum του 2018.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook