Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha έπειτα από καταγγελία που έκανε στο facebook.

«Δεν ξέρω αν πρόκειται για άνθρωπο ή για ομάδα ολόκληρη» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης για τους επιτήδειους που έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό με τα στοιχεία του και προσπάθησαν να υπεξαιρέσουν χρήματα από θαυμάστριες του λέγοντας τους πως είναι ερωτευμένος μαζί τους.

«Τους έλεγαν ότι είμαι ερωτευμένος μαζί τους και αν θέλει να βρίσκονται και να είναι μαζί, πρέπει να κάνουν μια χρηματική κατάθεση 250 ευρώ σε ένα ίδρυμα, για να αποδείξουν πόσο ταγμένοι είναι σε εκείνον» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων, τα μηνύματα έμοιαζαν μεταφρασμένα, γεγονός που υποψίασε μια 35χρονη γυναίκα η οποία ήρθε σε επικοινωνία με τον Χρήστο Δάντη και του αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον άγνωστο.

«Θέλουν να κάνουν τη δωρεά για να σε εμπιστευθούν και να πιστέψεις ότι μπορώ να είμαι μαζί σου…» αναφέρει το μήνυμα που είχε στείλει άγνωστος στην 35χρονη.

«Δηλαδή θα νιώσουν ασφάλεια αν εγώ δώσω 250 ευρώ; Δεν ξέρω τι να πω, αλήθεια, αρχίζω και νιώθω μια ανασφάλεια» απάντησε η γυναίκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook