Μήνυμα ελπίδος για να συνεχιστεί το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η Ιερά Μητρόπολη για την στήριξη στους συνανθρώπους μας, έδωσαν οι εκατοντάδες πολιτών που γέμισαν με αγάπη την αίθουσα του κέντρου εκδηλώσεων Κανάρια την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Την εκδήλωση που παρουσίασαν η Γραμματέας του Ιδρύματος  Εκκλησιαστική Διακονία κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη και η Υπεύθυνη Χορηγιών της Μητροπόλεως κ. Εύα Ροζάκη χαιρέτισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού,  ο οποίος  βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην συνοδεία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου  στο Βέλγιο, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση αυτή καθώς και όλο τον κόσμο που όπως τόνισε «με την παρουσία σας σήμερα αποδεικνύετε άλλη μία φορά ότι είναι σταθερός  και αμετακίνητος φίλος της Τοπικής μας Εκκλησίας και του έργου της.»

Με λόγια αγάπης ευχαρίστησε τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο ως Ιερατικό Προϊστάμενο της Ενορίας Λενταριανών  καθώς  και την φιλόπτωχο αδελφότητα της Ενορίας,   ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτ. Γεώργιος Περάκης,  οι οποίοι  για τρίτη συνεχόμενη φορά ανέλαβαν την Εκδήλωση προσφέροντας όλα τα έσοδα, προς το Κεντρικό Συσσίτιο της Μητροπόλεως.

Την βραδιά πλαισίωσαν με παραδοσιακά κρητικά τραγούδια και υπέροχες μαντινάδες το συγκρότημα του Ελευθερίου Μαθιουδάκη και με χορούς ο παραδοσιακός χορευτικός Όμιλος Χανίων  ”ο Ψηλορείτης”  που κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα από τους εκατοντάδες θαμώνες που γέμισαν το κέντρο Κανάρια και δεν άργησαν να ανέβουν και να χορέψουν στην πίστα.

Την φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Κληρικοί της Μητροπόλεως,  ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Άρχοντες του Τόπου, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

Χαιρετιστήρια επιστολή για την φιλανθρωπική εκδήλωση επίσης απέστειλαν η Βουλευτής Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook