Μια ανήλικη που φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα μαχαίρωσε τη μητέρα της στα Καμίνια.

Το περιστατικό σημειώθηκε νυχτερινές ώρες της 1ης Νοεμβρίου.

Η μητέρα κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο με τραύμα στον ώμο.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Κοινωνική», όλα έγιναν ξημερώματα Παρασκευής γύρω στις 2.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κορίτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό άρχισε να παίζει βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια στο τάμπλετ. Στο δωμάτιο βρισκόταν η δίδυμη αδελφή της, η οποία φέρεται να της έκανε παρατήρηση γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η 14χρονη όμως δεν σταμάτησε και κάποια στιγμή για άγνωστους ακόμα λόγους πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας της και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Όταν τελικά το κορίτσι κατάλαβε τι είχε κάνει πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Η αδελφή της ξύπνησε και βλέποντας τη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος κάλεσε τη γιαγιά της και τον σύντροφο της μητέρας της, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο «Θριάσιο», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο πήγε και η 14χρονη, η οποία είχε επίσης τραυματιστεί από το μαχαίρι στο χέρι και τον μηρό της.

Η μητέρα έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως την Τρίτη, οπότε και μεταφέρθηκε σε θάλαμο και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην υπηρεσία Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook