Ζητούν τον διορισμό καθηγητών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και οι ώρες μαθημάτων να διεξάγονται κανονικά.

Την τήρηση της υπόσχεσης που έδωσε η υφυπουγός Παιδείας κ.Ζαχαράκη για τοποθέτηση καθηγητών στο Γυμνάσιο Παλαιόχωρας ζητούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί που συνεχίζουν την κατάληψη στο σχολείο, στο οποίο έχουν χαθεί δεκάδες διδακτικές ώρες λόγω έλλειψης προσωπικού..

Στο πλευρό τους, όπως σημειώνουν γονείς σε ανακοίνωσή τους,  έχουν και τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου που θα επιδιώξει εκ νέου συνάντηση με την υφυπουργό  προκειμένου να δοθεί το συντομότερον δυνατόν οριστική λύση για την ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Οι γονείς και σήμερα συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους 

“Περιμένοντας  να πραγματοποιηθεί  η υπόσχεση  που έδωσε  η υφυπουργός  Παιδείας  κυρία  Ζαχαράκη  για διορισμούς  καθηγητών  αλλά  και  η τοποθέτηση  τους  στο σχολείο  μας  συνεχίζεται  η κατάληψή  . Με την στήριξη  του  δημάρχου  μας  κανονιζετε εκ νέου  συνάντηση με την  υφυπουργό  για να συζητήσουμε  την οριστική  λύση  στο πρόβλημα  που  αντιμετωπίζει  το  σχολείο  μας  κάθε  χρόνο  ώστε  να  μην  χάνονται  δύο  και τρεις  μήνες  μαθημάτων  μέχρι  να  διοριστούν  καθηγητές”, αναφέρουν σε μήνυμά τους  . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook