Δύσκολες στιγμές ζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς θρηνεί ένα πολυαγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τη γιαγιά της Αγορούλα, μητέρα του πατέρα της παρουσιάστριας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, πλήρης ημερών, σε ηλικία 95 ετών, και βύθισε στη θλίψη την οικογένειά της.

Η γιαγιά της οικοδέσποινας του «Rouk Zouk» και του «Final 4» ζούσε στην Ποταμούλα Αγρινίου και η κηδεία της έγινε χθες, Τρίτη, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας Αγρινίου. Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλιας σε αυτόν τον θλιβερό αποχαιρετισμό ήταν αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο χωριό

Η ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, την οποία επισκεπτόταν συχνά από παιδί κι έχει πάρει και το όνομά της, αφού βαφτίστηκε Αγορούλα Ζωή Μακρυπούλια και κάπως έτσι προέκυψε το Ζέτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μάλιστα, στο παρελθόν είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με τη γιαγιά της στο χωριό (φωτό) και, όπως είχε αποκαλύψει τότε η τελευταία, πήρε το όνομα Αγορούλα για να γεννήσει αγόρι, όπως και έγινε, καθώς έφερε στον κόσμο τον μπαμπά της Ζέτας.

Γιαγιά και εγγονή είχαν μιλήσει επίσης για τη σχέση τους και για το πόσο δεμένες ήταν, με την εκλιπούσα να δηλώνει υπερήφανη για την επιτυχία της εγγονής της.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, να ζήσουν να τη θυμούνται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook