Η φύση είναι ο καλύτερος τρόπος να πετάξεις από πάνω σου εκείνα τα κιλά που δεν θες, καθώς έχει να επιδείξει μια πληθώρα θαυματουργών συστατικών για την απώλεια βάρους και το κάψιμο του λίπους χωρίς να πρέπει κατ’ ανάγκη να αλλάξουμε δραστικά τη διατροφή μας.

Και μιας και το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και θα μεταπηδήσουμε σιγά σιγά στα ζεστά ροφήματα, όταν μιλάμε για το απόλυτο ρόφημα ευεξίας εκεί έξω, το μυστικό είναι το πράσινο τσάι.

Πράσινο τσάι με τζίντζερ μάλιστα είναι ο Νο 1 συνδυασμός για να χάσεις βάρος και να ζεις με ευεξία. Το πράσινο τσάι περιέχει θειαμίνη, καφεΐνη και κατεχίνες, τρία συστατικά που βοηθούν στο αδυνάτισμα, την ίδια ώρα που η επιγαλλοκατεχίνη αυξάνει τον ρυθμό καψίματος του λίπους.Οι έρευνες έχουν δείξει επανειλημμένως πως η επιγαλλοκατεχίνη και οι άλλες κατεχίνες επιταχύνουν την απώλεια βάρους ακόμα και κατά 77%.

Το τζίντζερ (πιπερόριζα), από την άλλη, έχει ξανά επαληθευτεί επιστημονικά πως διευκολύνει την απώλεια των περιττών κιλών, καθώς σε κάνει να νιώθεις πιο χορτάτος μέσα στη μέρα, κι έτσι καταναλώνεις συνολικά λιγότερες θερμίδες στα γεύματά σου.

Πράσινο τσάι με τζίντζερ λοιπόν…

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook