Με επίσημη Δοξολογία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή

Δύο ημέρες μετά την συμμετοχή της στην διακλαδική άσκηση Ελλάδος, Κύπρου, Αιγύπτου “Μέδουσα 9”, η 115 Πτέρυγα Μάχης, στο Ακρωτήρι Χανίων «φόρεσε» τα γιορτινά της για τις καθιερωμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της πολεμικής αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Το πρωί στις εγκαταστάσεις της μονάδας  πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός αρχής γενομένης με Δοξολογία από τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο συμπαραστεκούμενου του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού, καθώς ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου απουσιάζει σε αποστολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  Αντιπτέραρχου Γεώργιου Μπλιούμη.
Στην συνέχεια ο Διοικητής και τα υπόλοιπα στελέχη και το προσωπικό της 115 ΠΜ, ξενάγησαν τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους αρχών, αυτοδιοίκησης και φορέων στην στατική έκθεση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση μικρής δεξίωσης υπο παραδοσιακή μουσική και χορούς από τον Χορευτικό σύλλογο Κουνουπιδιανών Καγιαλές.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση στην 115 ΠΜ σήμερα από 15:00 – 17:00, το Σάββατο και την Κυριακή από 9:00 έως 17:00

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook