Ποιες περιόδους αφορούν οι πτήσεις – Πότε θα πρέπει να γίνουν οι κρατήσεις για να προλάβετε τους χαμηλούς ναύλους

Η Ryanair, εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα στην οποία ανέφερε ότι επανέρχονται οι πτήσεις της εταιρείας από τα Χανιά προς την Αθήνα και το αντίστροφο

Αναλυτικά, στο κείμενο της Ryanair αναφέρεται ότι οι πτήσεις ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2020 και θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές την εβδομάδα. Η υπεύθυνη της εταιρείας της Ελλάδας, Chiara Ravara, τόνισε τα εξής: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει τις πτήσεις για το δδρομολόγιο από / προς τα Χανιά, ξεκινώντας από τον Μάρτιο, ενώ θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές εβδομαδιαίως ως μέρος του προγράμματος του καλοκαιριού για το 2020.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξαναρχίσουμε αυτό το δρομολόγιο, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για την αύξηση της κίνησης του εσωτερικού, των θέσεων εργασίας και του εγχώριου τουρισμού. Οι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις για Αθήνα και Χανιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Για να γιορτάσουμε αυτή τη διαδρομή, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόλις € 16,99 για ταξίδια μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2020, για τα οποία οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν, μέχρι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Δεδομένου ότι οι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να μπουν στο www.ryanair.com και νααρπάξουν την ευκαιρία».

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook