Στις εγκαταστάσεις του Αρη, στο Νέο Ρύσιο, βρέθηκε τη Δευτέρα ο Πλατανιάς, για προπόνηση πριν την επιστροφή στα Χανιά.

Οι “ερυθρόλευκοι” στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει την Κυριακή (17/11, 14:45) στα Περιβόλια. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά, που περιέχει και ευχαριστίες προς τον Αρη, έχει ως εξής:

Ένα ακόμα δύσκολο βήμα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ο Πλατανιάς Χανίων, επιστρέφει νικητής από την Καλαμαριά και πλέον στρέφει στην προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι.

Η νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου μας επέτρεψε να σκαρφαλώσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικούμε» με τον επόμενο αντίπαλό μας, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο και θα φιλοξενήσουμε την ερχόμενη Κυριακή (17.11 14:45) στο «σπίτι» μας στα Περιβόλια.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, όποια και αν είναι η ομάδα που έχουμε απέναντί μας.

Σήμερα το πρωί, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιλάμβανε αγωνιστικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η προπόνηση της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο του Αρη στο Νέο Ρύσιο. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ευχαριστεί την ΠΑΕ Αρης, καθώς και προσωπικά τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ.Αγγελο Χαριστέα, για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook