H ΕΛΜΕ Λασιθίου συμπαρίσταται   στο γενικό αίτημα του κόσμου της ευρύτερης περιοχής   του Δήμου Ιεράπετρας   και στηρίζει την πλήρη στελέχωση της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής, όπως   και άλλων κλινικών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Η Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας λειτουργεί τα τελευταία χρόνια άψογα υπό την Διεύθυνση του Γυναικολόγου γιατρού κ. Σωκράτη Μέγκουλα και έχει αποκτήσει την επιστημοσύνη και την αγάπη του κόσμου στην άσκηση του λειτουργήματός του.

Επειδή ο νομός μας,  χαρακτηρίζεται τόσο από γεωγραφικές όσο και από πληθυσμιακές ιδιαιτερότητες και το Νοσοκομείο Ιεράπετρας εξυπηρετεί περίπου 40.000 κατοίκους, ολόκληρη την νοτιοανατολική Κρήτη, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να ανανεωθεί η σύμβαση του εν λόγω γυναικολόγου για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας που έχει εξυπηρετήσει όλο το γυναικείο πληθυσμό της νοτιανατολικής Κρήτης, τα τελευταία χρόνια  χάρις στην μεγάλη προσπάθεια του γιατρού και του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής.

Είμαστε στο πλευρό της Επιτροπής στήριξης της Γυναικολογικής –Μαιευτικής κλινικής, για κάθε κινητοποίηση και αγώνα ,επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να κλείσει ξανά η Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, αλλά να συνεχιστεί με κάθε κόστος η ομαλή λειτουργία της που τόσες γυναίκες έχει εξυπηρετήσει τα τελευταία χρόνια της άψογης λειτουργίας της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook