Σε κεντρικές οδούς της πόλης του Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησε καθαρισμούς, σήμερα (12/11) το πρωί, το μηχανικό σάρωθρο, που πρόσφατα προμηθεύτηκε ο Δήμος μετά από σχετικό διαγωνισμό. 

Πρόκειται για ένα καινούργιο μηχάνημα, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις ιδιομορφίες που παρουσιάζει η σάρωση των δημοτικών οδών, καθώς επίσης και των σημείων εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κυκλοφοριακή φόρτιση και βεβαρημένη ποσότητα απορριμμάτων. 

Με αφορμή την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των οχημάτων του Δήμου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην αξιοποίηση του μηχανολογικού εξοπλισμού που πρόσφατα προμηθεύτηκε ο Δήμος (καδοπλυντήριο – μηχανικό σάρωθρο,  απορριμματοφόρο, εσκαφέα, gcb, κλειστών φορτηγών  κ.α), δήλωσε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, δεδομένου ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται ν΄αντιμετωπιστούν ζητήματα (όπως: πλύσιμο κάδων – δυσοσμία – καθαρισμός οδών), που χρονίζουν, βάση του προγράμματος που θα συντάξει η αρμόδια υπηρεσία, όπου για να αποδώσει – όπως τόνισε – δεν θα πρέπει να υπάρξουν παράνομα παρκαρίσματα.

Ελπίζουμε -πρόσθεσε- οι συμπολίτες να καταλάβουν ότι προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας. Με την έννοια αυτή, χρειαζόμαστε την βοήθεια, αλλά και τον σεβασμό τους, στα σήματα, στις πρόσθετες ρυθμίσεις που κάνουμε, ώστε να μην υποβαθμίζουμε μόνοι μας την δυνατότητα που έχουμε για μια πόλη εξαιρετικά καθαρή !

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook