Διακοπή νέρού σε περιοχές του Δήμου Καντάνου Σελίνου. Κατολισθήσεις σε δρόμους, σπεύδουν τα συνεργεία.

Σφοδρή η κακοκαιρία με έντονες βροχοπτώσεις σε όλα τα Χανιά, από τις πρώτες πρωινές ωρες της Τετάρτης. Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καντάνου Σελίνου Αντώνης Περράκης, σε περιοχές του Δήμου υπάρχουν καταρχάς προβλήματα υδροδότησης σε περιοχές. Καταρχάς έχει διακοπεί η υδροδότηση στην Κουντούρα (λόγω των ζημιών στο δίκτυο της ΔΕΗ έχει υπάρξει πρόβλημα λειτουργίας του αντλιοστάσιου). Χωρίς νερό είναι και οι περιοχές Σαρακήνα, Τσαλιανά λόγω προβλημάτων στο δίκτυο νερού.

Προβλήματα υπάρχουν όμως και στο οδικό δίκτυο, σε περιοχές που ανήκουν στον Δήμο Καντάνου Σελίνου . Λόγω των κατολισθήσεων έχει κλείσει ο δρόμος Πέτρα Σελί προς Ομαλό, ενώ ανάλογο πρόβλημα υπάρχει στο δρόμο Τεμενίων-Καντάνου και στον Αζογυρέ.

Καλύτερη η κατάσταση στον Αποκόρωνα

Στον Δήμο Αποκορώνου οι συνθήκες είναι καλύτερες. Πέραν των μικροπροβλημάτων που έχουν δημιουργήσει κάποιες κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο δεν έχουν σημειωθεί ιδιαίτερες ζημιές. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αποκορωνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης στο flashnews.gr, “οι υποδομές του Δήμου μας αντέχουν στο κύμα κακοκαιρίας”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook