Οι σχέσεις θα γίνουν πιο παραγωγικές για την εύρυθμη συνεργασία των δύο χωρών.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας στην Ελλάδα, κ. Anatol Vangheli (Ανατόλ Βαγκέλι) με τη συνοδεία του Επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας για την Περιφέρεια Κρήτης, κ. Ιωάννη Θεοδωρογλάκη. Εν απουσία του Δημάρχου Παναγιώτη Σημανδηράκη στην Αθήνα για τη βράβευση της ΔΕΔΙΣΑ, τον πρόξενο υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου ο οποίος είχε ορισθεί αντικαταστάτης του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα καθώς και οι προτεραιότητες και οι στόχοι του Δήμου Χανίων. Επίσης, μέσα σε άλλα, ο Πρέσβης της Μολδαβίας, επεσήμανε ότι με τα εγκαίνια του Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας με έδρα τα Χανιά που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 οι σχέσεις θα γίνουν πιο παραγωγικές για την εύρυθμη συνεργασία των δύο χωρών.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων προσέφερε στο Πρέσβη της Δημοκρατίας της Μολδαβίας το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων: “Χανιά – Ταξίδι στο Όνειρο” ενώ ο Πρέσβης με την σειρά του προσέφερε στον Δήμαρχο ένα συμβολικό δώρο από την χώρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook