Κυνοκομείο ετοιμάζει ο δήμος 

Μια παραίτηση με πολλές αιχμές από τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου από τη δημοτική επιτροπή αδέσποτων ζώων ήταν η αφορμή για να έρθει ξανά στην επικαιρότητα ένα χρόνιο πρόβλημα του Δήμου Ιεράπετρας που αφορά τα αδέσποτα ζώα και τη διαχείριση που γίνεται στην πόλη.

Στο Ράδιο Λασίθι μίλησε σήμερα η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Ρουμελιωτάκη για όσα συμβαίνουν και όσα αναφέρονται από την επιστολή παραίτητησης του κ. Πιτικάκη αλλά και η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ιεράπετρας Βαλεντίνα Σφακιανάκη.

Η κ. Ρουμελιωτάκη τόνισε πως ο Δήμος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για τα αδέσποτα, και πλέον έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για τη δημιουργία ενός δημοτικού κυνοκομείου για 50 σκυλιά στην Ιεράπετρα. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, ανέφερε πως κάθε χρόνο από το Δήμο δαπανούνται όλο και περισσότερα χρήματα σε σχέση με όσα συνέβαιναν πριν από το 2014 που δεν γινόταν τίποταγ για το πρόβλημα αυτό.

Η Βαλεντίνα Σφακιανάκη αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου της Ιεράπετρας με τη σειρά της δήλωσε πως από πλευράς Δήμου Ιεράπετρας δεν γίνονται τα απαραίτητα που πρέπει και για τα οποία ο Δήμος έχει αρμοδιότητες αλλά και χρηματοδοτήσεις, αναφέροντας παράλληλα πως δεν υπάρχει καλή συνεργασία με την αρμόδια αντιδήμαρχο η οποία αποφεύγει να απαντά στα τηλέφωνα, κάτι που η κα. Ρουμελιωτάκη το αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook