Ανακοίνωση στην οποία ασκεί δριμεία κριτική, στην νυν δημοτική αρχή αναφορικά με την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων, στον δήμο Κισσάμου, εξέδωσε ο πρώην δήμαρχος Κισσάμου, Θοδωρής Σταθάκης. 

Ο κ. Σταθάκης αναφέρει μεταξύ άλλων  ότι θα πρέπει να υπάρχει λίγη ”σοβαρότητα”, αναφορικά με την αντιμετώπιση των έκτακτων περιπτώσεων ενώ σχολιάζει και την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης, του δημοτικού συμβουλίου, άνευ λόγου, όπως τονίζει. 

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Σταθάκη:

“Λίγη “σοβαρότητα” αντιμετώπισης εκτάκτων περιπτώσεων από τους θεσμικούς παράγοντες απαιτείται. Αναβολή απόψε  δημοτικού συμβουλίου Κισσάμου άνευ λόγου. Προσπάθεια δραματοποίησης των καταστροφών σε οδικό δίκτυο που δεν υφίσταται, καθότι δεν έχει γίνει καμία ανάθεση σε μηχάνημα τρείς μέρες τώρα. (Υπάρχει βέβαια προσπάθεια για αναθέσεις άλλων σκοπιμοτήτων). 

Αυτό που πραγματικά έχει συμβεί είναι τεράστιες ζημιές σε ιδιοκτησίες και καλλιέργειες  δημοτών. Οι υπηρεσίες Δήμου και κρατικών υπηρεσιών άμεσα να ενεργήσουν ώστε να γίνει καταγραφή και αποζημίωση των πληγέντων.

Επιπλέον η δημοτική αρχή ας ασχοληθεί με αμεσότητα και υπευθυνότητα για την απορρόφηση των 10.000.000 ευρώ για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο δημοτικο  και αγροτικό οδικό δίκτυο.. κινήσεις εντυπωσιασμού δεν ωφελούν”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook