Η εθνική σταρ στο πλευρό του Αλέκου Σακελλάριου μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον τούρκο σταρ της εποχής Ορχάν Γκιουνσιράι.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Instagram όπου «ανεβάζει» σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αυτή τη φορά, ο γιος της εθνικής σταρ δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης από τα γυρίσματα της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

«Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Άλικη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας "Χτυποκαρδια στο θρανίο" το 1963 στην Κωνσταντινουπολη. Η Αλικη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλαριο (αριστερά), τον Δημητρη ως συμπρωταγωνιστη στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Ορχαν Γκιουνσιραι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

Πηγή: newsbeast.gr