Αν και έχουν περάσει περίπου επτά μήνες από τότε που ο στρατός τοποθέτησε την γέφυρα Μπέλευ στον Κερίτη για την προσωρινή (εδώ μάλλον γελάμε ή κλαίμε) αντικατάσταση της ιστορικής γέφυρας που κατέρρευσε, στην περιοχή επικρατεί ένα απίστευτο αλαλούμ.

Την Τετάρτη (μετά την διάλυση της πρόχειρης διάβασης) η γέφυρα δόθηκε εσπευσμένα στην κυκλοφορία χωρίς να έχει γίνει ασφαλτόστρωση με τους δρόμους που οδηγούν σε αυτή να είναι χάλια.

Το πρωί της Πέμπτης υπήρξε η πληροφορία πως από το πρωί της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα διακοπεί η κυκλοφορία από την Μπέλευ προκειμένου να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι.

Το βράδυ της Πέμπτης η Αντιπεριφέρεια Χανίων ανακοινώνει επισήμως ότι:

«Αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 η διάβαση στον Αλικιανό μέσω της γέφυρας Μπέλεϊ θα είναι κλειστή από τις 6.30 μέχρι τις 14.30 λόγω εργασιών οδοστρωσίας.»

Λίγη ώρα μετά, πληροφορία που έφτασε στο Flashnews.gr από έγκυρη πηγή, αναφέρει πως μηχανικός της περιφέρειας δεν δίνει έγκριση για την ασφαλτόστρωση και πως νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο εργολάβος θα ρίξει στους δρόμους υπόβαση προκειμένου να δοθεί από το πρωί η γέφυρα στην κυκλοφορία.

Εάν σε αυτά προστεθεί και το ότι, όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, «επισήμως» επισκευάστηκε η «παράνομη» πρόχειρη διάβαση καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κινηθούν τα μηχανήματα του εργολάβου της Μπέλευ.

Τότε δικαίως μπορούμε να αναφωνήσουμε…. αθάνατη Ελλάδα, η χώρα όπου μόνο εδώ κάτι απλό όχι μόνο κρατά μήνες αλλά μετατρέπεται και σε ένα…τσίρκο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook